Pop Rock Funk Grupa Retro Bihać

Thumbnail
25. Feb 2023

Njeno veličanstvo - "Ego kraljica"

Poslije kratke pauze nakon novogodišnjih praznika, velikog broja svirki te proslave 5 godina postojanja grupe Retro dugo najavljivani spot za pjesmu "Ego kraljica" konačno je ugledao svjetlo dana.

Nakon rock balade "Ne krivi me" dečki su se ovaj put predstavili u nešto bržem ritmu. Novu pjesmu su premijerno izveli na prošlogodišnjem festivalu "Bihać Urliče" gdje su zapaženo nastupili u proširenom sastavu, a ista ekipa se nedugo nakon festivala preselila u studio gdje su snimili nekoliko novih pjesama.

Iako su spot za "Ego kraljicu" planirali objaviti nešto ranije zbog tehnički problema bili su primorani iste kadrove ponovo snimati što je prolongiralo objavljivanje. Kadrovi za spot su snimani u hotelu "Kostelski buk" te u prostorijama bihaćke dvorane "Luke", a video priča kao i tekst pjesme opisuju problematiku pokušaja osvajanja egoističnih djevojaka od strane običnih smrtnika čijoj misteriji nema kraja.

Ovaj put spot je objavljen u saradnji sa Hayat produkcijom pod čijim krovom grupa Retro od nedavno djeluje te planiraju do kraja ove godine finalizirati i objaviti prvi autorski album.

U nastavku pogledajte spot za "Ego kraljicu":